085 104 52 22 facilitair@djops.nl

Djops Zorg is een onderdeel van Djops Uitzendgroep. Kenmerkend voor de specialistische werk- wijze van Djops is de frisse en eigentijdse kijk op de personele dienstverlening.

OVER ONS

Met meer dan 20 jaar ervaring in het uitzenden van gemotiveerd personeel, hebben wij aan een eigentijdse en pragmatische strategie gebouwd. Deze strategie voeren wij uit onder het motto: ‘Doen waar je goed in bent’.

“Doen waar je goed in bent” is de oranje draad door de gehele organisatie. Dit geldt voor onze medewerkers, onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onszelf. Doen waar je goed in bent, maakt je een specialist en geeft anderen de ruimte om de dingen te doen waar zij juist heel goed in zijn.

Bij het invullen van deze behoeften kijken wij niet alleen naar diploma’s en certificaten, maar zeker ook naar motivatie en enthousiasme. Motivatie kun je niet aanleren, dat zit in je genen. Liefde voor je werk is een gevoel en maakt je trots, elke dag weer. En juist dat maakt het verschil!

Djops is een solide en betrouwbare partner voor ondernemers en een goede en eerlijke werkgever voor haar uitzendkrachten.

UITZENDEN

Met de groeiende vraag naar flexibel personeel, is Djops bij uitstek uw partner. Geen hoge vaste kosten maar snel en efficiënt inspelen op de pieken en dalen in de werkdruk en bijvoorbeeld bij ziekte van uw werknemers. Flexibiliteit dat is waar het om draait.

PAYROLLING

Steeds meer werkgevers kiezen voor payrolling. Zij willen goede, gedreven mensen in dienst, maar willen de bijbehorende risico’s zoveel mogelijk vermijden. Djops is de betrouwbare en kostenbesparende partner. Geen onnodige risico’s en alles op de juiste wijze geregeld. Uw personeel bij ons op de loonlijst!

DETACHERING

Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering stelt Djops een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd.

WERVING & SELECTIE

Bij werving en selectie selecteren wij de juiste kandidaat voor de functie volgens een vooraf met u af-gesproken fee. Djops verzorgt het traject van A tot Z. Op basis van onze kennis, ervaring en netwerk, brengen we gemotiveerde medewerkers binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Het team van Djops Zorg

Thomas aan het woord

Thomas aan het woord

Commercieel medewerker

Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij Djops Uitzendgroep. Een laagdrempelige, informele organisatie waar we iedere dag opnieuw met plezier aan het werk gaan. Om zo vanuit de kwaliteiten en wensen van de kandidaat een perfecte match te bewerkstelligen, daar doen wij het allemaal voor. Doen waar je goed in bent geldt dus niet alleen voor mijn collega’s en mijzelf, maar zeker ook voor onze uitzendkrachten. Daar plukt de opdrachtgever uiteindelijk de vruchten van!

Telefoonnummer: 06-36144413
E-mail: 
vossebelt@djops.n

Aline aan het woord

Aline aan het woord

Commercieel medewerker

Werken bij Djops is elke dag weer anders en dat maakt mijn werk zo leuk! De gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers geven mij energie en het geeft mij dagelijks een trots gevoel wanneer ik de juiste match heb weten te maken. Het maken van die juiste match begint voor mij met een persoonlijke kennismaking waarin we met elkaar in gesprek gaan over wie jij bent, wat je hebt gedaan, wat je graag zou willen doen, en heel belangrijk, waar jij plezier uit haalt! Niet altijd kijken naar diploma’s of werkervaring maar vooral naar jouw motivatie en enthousiasme voor iets nieuws. Benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail gerust en wie weet spreken wij elkaar snel!

Lisanne

Commercieel medewerker